Tájékozódást és a rendezvényt segíti az applikáció

2019. április 1. 16:17

A 2019-es OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójának applikációja már elérhető!

Nem egész 2 hét múlva kezdődik a rendezvény, ennek kapcsán pedig arra gondoltunk, hogy szeretnénk, ha minél könnyebben informálódhatnának a résztvevők a rendezvényről, a szekciókon belül történő időpontváltozásokról, illetve természetesen magáról az egyes programelemekről is. Éppen ezért hatalmas örömünkre szolgál, hogy immáron megoszthatjuk a jó hírt, miszerint az idei Közgazdaságtudományi OTDK-n való tájékozódást és a zökkenőmentes információáramlást elősegítendő egy mobilos applikációt is elérhetővé tettünk, amely ingyenesen letölthető a következő linkre kattintva: Letöltés.

Az applikáció többek között használható arra, hogy nyomon kövessék az  esetleges változásokat a tagozatokon belül, hozzáadjanak szekciókat/előadásokat a saját programjukhoz vagy éppen emlékeztetőt állítsanak be a résztvevők az egyes (off) programokhoz. Bízunk abban, hogy az applikáció minden résztvevő számára hasznos lesz a rendezvény 3 napja alatt és az azt megelőző időszakban is. Mindenkit biztatunk annak használatára, hiszen azért készítettük, hogy könnyebben eligazodhassanak a programok rengetegében. Mivel hamarosan kezdődik a rendezvény, már most érdemes átböngészni azt, és bejelölni az érdekes programelemeket, amelyek így azok a saját programfüzetükben is megjelennek majd.

Jövő héten találkozunk, addig is a bagoly legyen velünk!

További Híreink

Eredmények

Sikeresen véget ért a XXXIV. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciója.

Hasznos információk indulás előtt

Az esemény felvezetéseként az alábbiakban pár hasznos tudnivalóra kívánjuk felhívni a figyelmét még az indulás és megérkezés előtt. 

TEDx előadások az OTDK-n!

Csütörtök este 20 órától TEDx előadásokkal várunk minden kedves OTDK-zót a Zsolnay negyedben!

Tájékozódást és a rendezvényt segíti az applikáció

A 2019-es OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójának applikációja már elérhető!