Szállás és étkezés

Szállás

A versenyzők a PTE Szalai László (UNIV) Kollégiumában lesznek elszállásolva a csütörtöki és pénteki napokon (7622, Pécs Universitas u. 2.), amely mindössze 5 percre található a rendezvény többi helyszínétől, így kényelmesen, gyorsan és könnyen odaérhetnek a szervezett off programokra és a tagozati ülésekre.

Kollégiumi elhelyezés során az elszállásolás kollégium blokkokban történik. Egy kollégiumi blokkhoz 2 db 3 fős szoba tartozik, blokkonként közös fürdővel és mosdóval, kis konyhával. A szobabeosztás során előfordulhat, hogy nem csoporttársaival, szaktársaival fog egy szobába/blokkba kerülni, ugyanis a szobabeosztás során nem áll módunkban egyedi igényeket figyelembe venni.

A kollégiumban wifi a közösségi helyiségekben van, a szobákban internetkábel szükséges a hálózat eléréséhez, így kérünk minden résztvevőt, hogy ezt hozzon magával, amennyiben a szobában internetet szeretne használni. A pontos szobabeosztásról a helyszínen tájékozódhatnak.

 

A zsűritagok elszállásolása a rendezvényhez legközelebb eső hotelekben történik. Kérjük, azt vegye figyelembe a regisztráció során, hogy amennyiben Ön a "Nem, saját magam gondoskodom a szállásomról" lehetőséget választotta, úgy nem áll módunkban Önnek költségtérítést fizetni. Szállodai elhelyezés során az elszállásolás 2-3 ágyas szobákban történik, a pontos szobabeosztást és a hotelek elhelyezkedését e-mailben küldjük meg Önnek. 

 

Étkezés

A rendezvény során a reggelik a szálláshelyen történnek, a kollégiumban található UNIV étteremben.

Az ebédek minden esetben a kollégium szomszédságában álló Tudásközpont alsó szintjén található Teleky Bistroban lesznek.

A csütörtöki napon a vacsora szintén a Teleky Bistroban fogyasztható el, míg a pénteki gálavacsora helyszíne a Zsolnay Kulturális Negyed M21-es Galériája.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben a "Nem kérek ellátást, saját magam gondoskodom róla." lehetőséget választotta a regisztráció során, úgy nem áll módunkban költségtérítést vagy ellátást biztosítani Önnek. Amennyiben van ételintoleranciája (glutén-, laktózérzékenység stb.), a regisztráció során mindenképp jelezze, hogy kímélő fogásokkal készülhessünk Önnek!